Yoga & Wellness Retreats
Fantastiske Zanzibar
TILMELD DIG

Havudsigt, snorkling og indre ro

Coronameddelelse: Du kan TRYGT booke din yogarejse med os! Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og du vil altid få mulighed for at få flyttet eller refunderet din rejse i situationer, hvor rejsen måtte blive aflyst. Vi passer godt på DIG ❤

Yoga Retreat Malaga -06.jpg

Yoga & Wellness Retreats på Zanzibar 

 • 03.-13. jan. 2020: DKK 19.995 (Udsolgt)
 • 12.-22. jan. 2020: DKK 19.995 (Udsolgt)
 • 30.-09. nov. 2020: DKK 19.149* (1 plads)
 • 04.-14. jan. 2021: DKK 19.149*

*SPAR 750,- ved booking inden d. 1. august 2020

SPAR 500,- ved dobbeltbooking (2 pers.)

Inkl. fly, transfer, ophold, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter

Stå op til solopgangen, der giver det Indiske Ocean røde og orange toner, start morgenen i den smukke yogasal med groundende Yin Yang Yoga til lyden af bølgernes brusen, og afslut dagen med blid Yin Yoga og lokale gourmetanretninger.

Vi glæder os til at tage imod dig på dit livs yogaeventyr på smukke Zanzibar!

Sunshine Marine Lodge ligger i det afrikanske landskab lige ud til det turkisblå Indiske Ocean. Vi spiser alle måltider til lyden af havets brusen med den smukkeste udsigt over havet.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga® Travel

ULTIMATIV selvforkælelse for krop og sind

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness samt nærende måltider, natur og velvære. Konceptet er udviklet af Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers

 • Styrk åndedrættet og immunforsvaret
 • Styrk dit selvværd
 • Balancér nervesystemet
 • Smidiggør bindevæv og muskler (Yin)
 • Styrk muskler, sener og led (Yin Yang)
  • Bliv klogere på kinesisk og indisk medicin
  • Balancér meridianbaner og chakraer
  • Giv slip på smerter, spændinger og stress
  • Få mere selvkærlighed og indre ro
  • A-L-L-E kan deltage!

Balsam for krop og sind

Ultimativ selvforkælelse

Sunshine Marine Lodge ligger midt i det afrikanske landskab lige ud til det turkisblå Indiske Ocean på den eksotiske ø, Zanzibar. Vi bor i naturligt ventilerede hytter, som er omringet af den flotteste have med palmetræer og farverige blomster. Vi spiser morgen- middag- og aftensmad til lyden af havets brusen med den skønneste udsigt over havet og den lille ø, Atol Mnemba Island. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala
 • Infinitypool med liggestole
 • Filtreret vand
 • Frodig have med palmetræer og farverige blomster
 • Fælles spiseområder og hyggekroge
 • Mountainbikes til fri afbenyttelse
 • Mulighed for massage (tilkøbes)
 • Mulighed for snorkling og dykning (tilkøbes)
BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat på Zanzibar - Booking, værelser og priser 

 • 03.-13. jan. 2020: DKK 19.995 (Udsolgt)
 • 12.-22. jan. 2020: DKK 19.995 (Udsolgt)
 • 30.-09. nov. 2020: DKK 19.149* (1 plads)
 • 04.-14. jan. 2021: DKK 19.149*

*SPAR 750,- ved booking inden d. 1. august 2020

SPAR 500,- ved dobbeltbooking (2 pers.)

Inkl. fly, transfer, 8 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter. Prisen er per person. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.500,-


Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat på Zanzibar - Program og beskrivelse af rejsen

Dag 1: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn. Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Zanzibar. Flyet afgår kl. 15:35 og lander på Zanzibar næste morgen kl. 8:20.

Dag 2: Efter du er ankommet til lufthavnen i Zanzibar, bliver du transporteret til Sunshine Marine Lodge, hvor du skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og nyder det første lokale måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Nyd de eksotiske omgivelser ved den hvide sandstrand eller hotellets infinitypool, inden vi slutter dagen af med et lækkert måltid.

Dag 3: I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på GROUNDING. Start dagen kl. 7:30 med dejlig Yin Yang Yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes til Groundende Yin Yoga kl. 17:30, hvor du vil mærke en følelse af indre ro og velvære. Vi runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Dag 4: I dag har vi fokus på DETOX. Vi står op til udrensende Yin Yang Yoga kl. 7:30 efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst, i de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse på Zanzibar. Vi mødes til Detox Yin Yoga kl. 17:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.  

Dag 5: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Du har mulighed for at tage på en spændende krydderitur (Spice Tour), som foregår lige efter morgenmaden. På Zanzibar vokser et væld af krydderier, frugter og urter, og du kan dufte og smage både stærke, kraftige, søde og milde krydderier. Resten af gruppen kan nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert i havet. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes alle til De-stress Yin Yoga kl. 17:30 og slutter dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 6: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi vågner til hjerteåbnende Yin Yang Yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Vi mødes igen til hjerteåbnende Yin Yoga efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Vi vågner til styrkende Yin Yang Yoga kl. 7:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Vi mødes til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean og nyder efterfølgende solen ved stranden eller hotellets pool. Vi mødes igen til Detox Yin Yoga kl. 17:30 efterfulgt af en fælles aftensmad.

Dag 8: I dag har vi fokus på TWIST. Du har mulighed for at tage på en vidunderlig snorkeltur, som foregår lige efter morgenmaden. Oplev det farverige Indiske Ocean, hvor du kommer helt tæt på koraler, fisk og (måske) vilde delfiner. På turen vil der være snorkel-instruktører, som vil give dig grundige instruktioner og snorkeludstyr. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert i havet. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes alle igen kl. 17:30 til Twistende Yin Yoga efterfulgt af en fælles middag.

Dag 9: I dag har vi fokus på CHAKRAER. Din yogalærer byder dig velkommen med Chakra Yin Yang Yoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste Chakra Yin Yoga med afsluttende rundkreds med sharings. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 10: I dag er det din sidste dag på Zanzibar, hvor du kan sove længe. Vi mødes til morgenmad kl. 9, checker ud af værelserne kl. 11 og spiser en fælles frokost kl. 12. Turen går mod Zanzibar Lufthavn (ZNZ) kl. 13:00, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Zanzibar Lufthavn kl. 17.15 og lander i Doha Lufthavn kl. 23.35.

Dag 11: Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 6.20 om morgenen.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Cathrine Koefoed - Cathrine Yoga

Din Yogalærer

Cathrine Koefoed står bag Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers >>, som inspirerer over 100.000 månedlige følgere med sunde opskrifter samt indsigt om yoga, meditation og mindfulness. Hun er kendt for eksotiske yogarejser til Zanzibar, Bali, Sri Lanka, Sverige og Danmark.

Cathrine er certificeret Yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin, hvor kinesisk medicin og meridianer møder indisk ayurveda og prana. Heriblandt Yin Yoga Teacher Training hos Jo Phee, som er Cathrines personlige læremester. Cathrine er desuden certificeret Meditations- og Mindfulnesslærer. Hun har undervist siden 2013 og gør altid sit ypperste for at inspirere og have mennesket i fokus, så du er i trygge hænder. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med hendes egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind, har hun en naturlig psykologisk forståelse for mennesker. Cathrine har desuden studeret Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School samt Ernæring og Sundhed på Ankerhus.

"Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed." - Cathrine

YOGAKALENDER 2020

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst (ca. 50 USD), turistskat ved afrejse (ca. 9 USD), tilvalgsture, sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Hvad koster tilvalgsturene?

Tilvalgsturene er særligt udvalgt af Tommy. Krydderituren koster DKK 380 inkl. frokost. Snorkelturen koster DKK 350.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt dobbeltværelse (enkeltmandssenge).

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.500,-

Kan jeg ændre flyrejsen?

Yogarejsen kan købes uden flybillet og transfer.

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på travel@cathrineyoga.dk

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Over 100 5-stjernede anmeldelser

"Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene - både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer." - Anja Smed

"Jeg er vild med din måde at undervise på, du er super inspirerende, dygtig og virkelig god til at guide hele vejen igennem. Tak for at dele din passion og viden - og særlig tak for dine yoga Nidra Meditationer, de har vundet mit hjerte. Vil virkelig anbefale alle at tage på retreat hos Cathrine, det er en gave at give sig selv!" - Lea Nikander

"Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer." - Katrine Bach

"Du guider og vejleder øvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig." - Mette Tjagvad

"Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️- Lesley K Honoré 

 

"Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år - Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️" - Ole Storgaard Jensen

"Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør som 25.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS