Yoga Retreat på Zanzibar 2020 - CATHRINE YOGA TRAVEL

TRYGHEDSGARANTI: Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid få mulighed for at få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Yoga Retreats på Zanzibar

Din investering: DKK 19.895,-

 • 03.-13. JAN 2020 (Udsolgt)
 • 12.-22. JAN 2020 (Udsolgt)
 • Nye datoer på vej

Få direkte besked, når der kommer nye datoer >>

Inkl. fly, transfer, ophold, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter

Stå op til solopgangen, der giver det Indiske Ocean røde og orange toner, start morgenen i den smukke yogasal med groundende Yin Yang Yoga til lyden af bølgernes brusen, og afslut dagen med blid Yin Yoga og lokale gourmetanretninger.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga Travel

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Den ultimative selvforkælelse for sjælen ...

Booking, værelser og priser 

 • 03.-13. JAN 2020 (Udsolgt)
 • 12.-22. JAN 2020 (Udsolgt)
 • Nye datoer på vej

Inkl. fly, transfer, 8 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter. Prisen er per person. 

Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

SKRIV DIG OP 2022 →
Yoga Retreat Zanzibar -46

Havudsigt og hvid sandstrand

Sunshine Marine Lodge ligger lige ud til det turkisblå Indiske Ocean på den eksotiske ø, Zanzibar. Vi bor i naturligt ventilerede hytter, som er omringet af den flotteste have med palmetræer og farverige blomster. Vi spiser morgen- middag- og aftensmad til lyden af havets brusen med den skønneste udsigt over havet og den lille ø, Atol Mnemba Island. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala
 • Infinitypool med liggestole
 • Filtreret vand
 • Frodig have med palmetræer og farverige blomster
 • Fælles spiseområder og hyggekroge
 • Mountainbikes til fri afbenyttelse
 • Mulighed for massage (tilkøb)
 • Mulighed for snorkling og dykning (tilkøb)
SKRIV DIG OP 2022 →

Yoga Retreats på Zanzibar med Cathrine Koefoed

- Din yogalærer og beskrivelse af rejsen


Cathrine Koefoed er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Beskrivelse af rejsen 

Dag 1: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn. Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Zanzibar. Flyet afgår om eftermiddagen og lander på Zanzibar næste morgen kl. 8:20.

Dag 2: Efter du er ankommet til lufthavnen i Zanzibar, bliver du transporteret til Sunshine Marine Lodge, hvor du skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og nyder det første lokale måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Nyd de eksotiske omgivelser ved den hvide sandstrand eller hotellets infinitypool, inden vi slutter dagen af med et lækkert måltid.

Dag 3: I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på GROUNDING. Start dagen kl. 7:30 med dejlig yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes til groundende yin yoga kl. 17:30, hvor du vil mærke en følelse af indre ro og velvære. Vi runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Dag 4: I dag har vi fokus på DETOX. Vi står op til udrensende yin yang yoga kl. 7:30 efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst, i de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse på Zanzibar. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.  

Dag 5: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Du har mulighed for at tage på en spændende krydderitur (Spice Tour), som foregår lige efter morgenmaden. På Zanzibar vokser et væld af krydderier, frugter og urter, og du kan dufte og smage både stærke, kraftige, søde og milde krydderier. Resten af gruppen kan nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert i havet. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes alle til de-stress yin yoga kl. 17:30 og slutter dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 6: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi vågner til hjerteåbnende Yin Yang Yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Vi vågner til styrkende yin yang yoga kl. 7:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Vi mødes til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean og nyder efterfølgende solen ved stranden eller hotellets pool. Vi mødes igen til detox yin yoga kl. 17:30 efterfulgt af en fælles aftensmad.

Dag 8: I dag har vi fokus på TWIST. Du har mulighed for at tage på en vidunderlig snorkeltur, som foregår lige efter morgenmaden. Oplev det farverige Indiske Ocean, hvor du kommer helt tæt på koraler, fisk og (måske) vilde delfiner. På turen vil der være snorkel-instruktører, som vil give dig grundige instruktioner og snorkeludstyr. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert i havet. Der er ingen morgenyoga. Vi mødes alle igen kl. 17:30 til twistende yin yoga efterfulgt af en fælles middag.

Dag 9: I dag har vi fokus på CHAKRAER. Din yogalærer byder dig velkommen med chakra yin yang yoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste chakra yin yoga med afsluttende rundkreds med sharings. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 10: I dag er det din sidste dag på Zanzibar, hvor du kan sove længe. Vi mødes til morgenmad kl. 09:00, checker ud af værelserne kl. 11:00 og spiser en fælles frokost kl. 12:00. Turen går mod Zanzibar Lufthavn (ZNZ) kl. 13:00, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Zanzibar Lufthavn om eftermiddagen og lander i Doha Lufthavn sent om aftenen. 

Dag 11: Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn ca. kl. 06:00 om morgenen.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring, visum ved ankomst (ca. 50 USD), turistskat ved afrejse (ca. 9 USD), tilvalgsture, sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Hvad koster tilvalgsturene?

Tilvalgsturene er særligt udvalgte. Krydderituren koster DKK 448 inkl. frokost. Snorkelturen koster DKK 375.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt dobbeltværelse (enkeltmandssenge).

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på travel@cathrineyoga.dk eller +45 53268502

SKRIV DIG OP 2022

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi 

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn." 

Janni Junker Rasmussen

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

Christina Cecilia Holfort

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

"Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS

Gør ligesom 26.000+ andre! Følg @Cathrineyoga på Instagram og få inspiration til et selvkærligt liv.