Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka 2020 - CATHRINE YOGA TRAVEL

TRYGHEDSGARANTI: Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid få mulighed for at få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Ayurveda Yoga Retreats

Din investering: DKK 23.495,- 

 • Udsolgt: 13.-25. jan. 2019
 • Udsolgt: 04.-15. nov. 2019
 • Udsolgt: 23.-03. maj 2021
 • Nye datoer på vej

Få direkte besked, når der kommer nye datoer >>

Inkl. fly, transfer, ophold, tre daglige måltider, to daglige yogaklasser, en daglig ayurvedisk behandling, udflugt samt kursusmateriale og -bevis i "Selvhealing med Yoga & Ayurveda".

Vores Ayurveda Yoga Retreats på Sri Lanka er den ultimative sundhedsrejse for krop, sind og sjæl. Rejsen består af daglige yogaklasser, ayurvediske behandlinger, ayurvediske måltider, solbadning samt velvære på vores luksuriøse, ayurvediske resort. 

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga Travel

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Den ultimative selvforkælelse for sjælen ...

Booking, værelser og priser

 • Udsolgt: 13.-25. jan. 2019
 • Udsolgt: 04.-15. nov. 2019
 • Udsolgt: 23.-03. maj 2021
 • Nye datoer på vej

Inkl. fly, transfer, ophold, tre daglige måltider, to daglige yogaklasser, en daglig ayurvedisk behandling, udflugt samt kursusmateriale og -bevis i "Selvhealing med Yoga & Ayurveda". Prisen er per person.

Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

KOM PÅ VENTELISTE →

Tag på Ayurveda Yoga Retreat

Ayurvie Weligama er et luksuriøst, ayurvedisk resort med professionelle ayurvediske læger, terapeuter og kokke. Resortet ligger lige ud til det Indiske Ocean i det sydlige Sri Lanka. Ved ankomsten vil du få en samtale med din læge, der vil planlægge dine ayurvediske behandlinger og kost på baggrund af din unikke ayurvedatype. Vi spiser morgen-, middag- og aftensmad med udsigt til havet. Du har fri adgang til alle faciliteter:

 • Yogashala med havudsigt
 • Infinitypool med liggestole
 • Ayurvedisk restaurant - Alle måltider er inkluderet, og du kan spise efter din ayurvedatype
 • Ayurvedisk center med læger og terapeuter - Alle behandlinger er inkluderet
 • Filtreret vand og urtete
 • Udflugt til Fort Galle fra UNESCO's Verdensarvsliste
KOM PÅ VENTELISTE →

Ayurveda Yoga Retreat på Sri Lanka med Cathrine Koefoed

- Din yogalærer og beskrivelse af rejsen


Cathrine Koefoed er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Beskrivelse af rejsen

Dag 1: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn. Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Sri Lanka (Colombo). Flyet afgår kl. 22:35 fra København og lander på Sri Lanka næste dag kl. 15:20.

Dag 2: I dag skal du nyde din første dag på Sri Lanka. Efter du er ankommet til lufthavnen på Sri Lanka, bliver du transporteret til Ayurvie Weligama. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde. Vi nyder det første ayurvediske måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Herefter kan du tage et bad og falde i søvn til lyden af havet.

Dag 3: I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på GROUNDING. Start dagen med din første yogaklasse. Cathrine vil introducere dig for yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I dag vil du også møde din ayurvediske læge, som vil kortlægge din unikke ayurvedatype og tilrettelægge behandlinger og kostanbefalinger. Nyd hotellets lækre faciliteter, inden vi spiser frokost. Om eftermiddagen mødes vi til groundende yin yoga og meditation, hvor du vil mærke en følelse af sindsro, velvære og balance. Vi runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til det smukke Indiske Ocean.

Læs Cathrines blogindlæg: Hvad er Ayurveda?

Dag 4: I dag har vi fokus på DETOX. Vi står op til udrensende yin yang yoga efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen, som du har lyst i de eksotiske omgivelser – enten ved hotellets lækre pool eller på stranden. Du vil igen blive forkælet med en ayurvedisk behandling. Vi mødes til detox yin yoga og meditation om eftermiddagen, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 5: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Vi vågner til blid yin yang yoga, som styrker og strækker kroppens muskler og bindevæv. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Du kan igen nyde en healende, ayurvedisk behandling. Vi mødes til de-stress yin yoga og meditation og slutter dagen med et lækkert, ayurvedisk måltid.

Dag 6: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. I dag er der ingen morgenyoga. Du har mulighed for at tage på en spændende halvdagsudflugt til det ældgamle Fort Galle, som er en del af UNESCO’s Verdensarvsliste. Turen er inkluderet, men det er helt valgfrit, om du vil med. Resten af gruppen kan nyde de rolige omgivelser og fordybe sig i en god bog eller tage en dukkert. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga og meditation efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Vi vågner til styrkende yin yang yoga, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Vi mødes til et lækkert morgenmåltid med udsigt til Det Indiske Ocean og nyder efterfølgende solen ved stranden eller hotellets pool. Du kan nyde en traditionel ayurvedisk behandling skræddersyet til din ayurvedatype. Vi mødes igen til detox yin yoga og meditation efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8: I dag har vi fokus på TWIST. I dag mødes vi til twistende yin yang yoga for alle de indre organer. Efter din ayurvediske morgenmad kan du igen nyde en ayurvedisk behandling, en god bog eller en dukkert i havet. Du kan også fordybe dig i taknemmelighedsskrivning eller de tre dharmaspørgsmål, som Cathrine vil præsentere dig for i starten af opholdet. Vi mødes til twistende yin yoga og meditation efterfulgt af et ayurvedisk måltid.

Dag 9: I dag har vi fokus på CHAKRAER. Cathrine byder dig velkommen med chakra yin yang yoga i yogasalen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag og din sidste ayurvedisk behandling, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste chakra yin yoga med afsluttende rundkreds med sharings. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas juice.

Dag 10: I dag er det din sidste dag på Sri Lanka, hvor du kan sove længe. Vi mødes til morgenmad, spiser en fælles frokost kl. 12:00 og checker ud af værelserne kl. 14:00. Turen går mod Colombo Lufthavn kl. 15:00, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Colombo Lufthavn kl. 21:15 og lander i Doha Lufthavn kl. 23:45.

Dag 11: I dag lander du i Københavns Lufthavn. Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 06:50 om morgenen.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer. Du vil modtage et detaljeret program ved ankomsten – særligt i forhold til konsultation hos din ayurvediske læge og behandlinger.

KOM PÅ VENTELISTE →

Spørgsmål & svar

Hvad er Ayurveda?

Ayurveda er Indiens holistiske sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Ayurveda betyder ”livets videnskab” på sanskrit og er baseret på ældgamle vediske skrifter. Ayurveda er et mere end 5.000 år gammelt system og dermed verdens ældste sundhedsvidenskab om et langt, sundt og lykkeligt liv i balance med naturens elementer, årstider og cyklusser.

Læs blogindlægget: Hvad er Ayurveda?

Hvad er inkluderet?

Inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider (morgen, middag og aften), 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter), 1 daglig ayurvedisk behandling, udflugt samt fri adgang til alle faciliteter. 

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring, ekstra drikkevarer samt drikkepenge.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person. Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af natur, indre ro og styrke.

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt værelse.

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på travel@cathrineyoga.dk eller +45 53268502.

KOM PÅ VENTELISTE →

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi 

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn." 

Janni Junker Rasmussen

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

Christina Cecilia Holfort

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

“Jeg skal uden tvivl afsted igen – og gerne hurtigst muligt!”

Søs Anja Larsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"For akkurat 2 uger siden kom jeg hjem fra skønne skønne Bali efter 12 dage i helt fantastisk selskab med Cathrine og nye dejlige bekendtskaber. Cathrine guidede mig (os) igennem 2 timers daglig yin yoga, der siden min hjemkomst har været svært at undvære. Cathrine har givet mig rummet for at kunne falde helt pladask for denne yoga form og ikke mindst hvordan den virker bedst for mig. Dette er en evne hun besidder i stor stil. Hendes blide og utrolig behagelig stemme, der gennem yogatimerne, guider en til at slippe hverdagen omkring en og finde plads til at være tilstede i øjeblikket. For en über rastløs person som jeg, er det noget af en succes når jeg Cathrines rolige og behagelige stemme, kan guide mig til mental ro og total afslappethed, via brugen af vejrtrækning og yin yoga langs floden ved vores yoga spot på hotellet. Jeg er SÅ MEGT FAN!! Det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse at være på Bali. Jeg tog afsted med en kollega og forventede ikke det store sociale med de resterende Yoga deltagende. Dette blev dog helt modsat. Heldigvis blev min yoga rejse beriget med en masse skønne mennesker, masser af grin ved poolen, udflugter med dejlige mennesker og nye skønne venskaber. Jeg har ikke været på en af Cathrines Yoga Retreats for sidste gang. Jeg skal uden tvivl afsted igen, og gerne hurtigst muligt. Jeg kan kun anbefale andre at tage afsted. Imellemtiden glæder jeg mig til Yoga gensyn med mit hold fra Bali og får altid et lille smil på læben, når en af mine nye bekendskabet dukker op i min hverdag."

“Det har været en helt fantastisk oplevelse!”

Stine Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat."

“Dette Yoga Retreat har været den største gave til mig selv.”

Thea Thunbo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak."

“En fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig”

Duygu Arikan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"I forbindelse med min kommende 30 års fødselsdag søgte jeg efter den perfekte rejse, som jeg ville give mig selv i gave. Jeg faldt tilfældigvis over Cathrines yoga retreats forskellige steder i verden, og da jeg læste om opholdet på Bali, vidste jeg, at dette ville være den helt rigtige rejse for mig. Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig – jeg var ikke sikker på, om yin yoga ville være noget for mig, men Cathrines yogatimer var rigtig gode for både krop og sind. I flotte, rolige omgivelser føltes det helt rigtigt og naturligt at bruge tid på yogaen hver morgen og aften. Jeg savner det allerede, og jeg kunne bestemt godt finde på at booke endnu et yoga retreat i fremtiden."

“For mig har det været en velværdstur”

Sally Radaa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Det har været en fantastisk yoga retreat på Bali i maj 2019, hvor intet manglede. For mig det har været en velværdstur hvor jeg skulle sætte ekstra fokus på mig selv og dermed ekstra selvkærligheden. Det var alle pengene værd."

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS

Gør ligesom 26.000+ andre! Følg @Cathrineyoga på Instagram og få inspiration til et selvkærligt liv.