Yoga Retreat på Bali 2020 - CATHRINE YOGA TRAVEL

Yoga Retreats på Bali

Din investering: DKK 19.995,- 

 • Udsolgt: 30.-09. feb. 2020
 • Udsolgt: 08.-18. feb. 2020
 • Nye datoer på vej

Få direkte besked, når der kommer nye datoer >>

Inkl. fly, transfer, ophold, 2 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter

Den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Vi starter og slutter dagene i den smukke yogasal med styrkende yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness til lyden af eksotiske junglelyde.

Namasté!

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga Travel

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Den ultimative selvforkælelse for sjælen ...

Yogarejse Bali -04

Booking, datoer og priser

Din investering: DKK 19.995,-

 • Udsolgt: 30.-09. feb. 2020
 • Udsolgt: 08.-18. feb. 2020
 • Nye datoer på vej

Inkl. fly, transfer, 8 nætter i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og middag), eftermiddagste og kage, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter. Prisen er per person.

Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

KOM PÅ VENTELISTE →

Ultimativ selvforkælelse

Jannata Resort & Spa ligger tæt på den spirituelle by Ubud midt i junglelandskab. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske Yoga Retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen i rolige omgivelser, og den unikke spa indbyder til velvære og selvforkælelse! Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala
 • Infinitypool med liggestole
 • Filtreret vand
 • Frodig have med palmetræer og farverige blomster
 • Fælles spiseområder og hyggekroge
 • Gratis shuttlebil til og fra Ubud
 • Mulighed for massage (tilkøb)
 • Mulighed for trekkingture i rismarkerne (tilkøb)
KOM PÅ VENTELISTE →

Yoga Retreats på Bali med Cathrine Koefoed

- Din yogalærer og beskrivelse af rejsen


Cathrine Koefoed er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Beskrivelse af rejsen

Dag 1: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn. Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Bali. Flyet afgår kl. 08:25 og lander på Bali næste morgen kl. 08:05.

Dag 2: I dag har du tid til at finde dig til rette og nyde din første dag på Bali. Efter du er ankommet til lufthavnen på Bali, bliver du transporteret til Jannata Resort & Spa. Når alle er ankommet, mødes vi til et informationsmøde og nyder det første lokale måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Herefter kan du nyde de eksotiske omgivelser ved hotellets pool, inden vi slutter dagen af med et lækkert aftenmåltid.

Dag 3: I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på grounding. Dagen starter kl. 07:30 med dejlig yin yang yoga efterfulgt af et skønt morgenmåltid. I løbet af dagen kan du nyde hotellets lækre faciliteter eller forkæle dig selv med en massage eller spabehandling. Vi mødes til groundende yin yoga kl. 17:30 og runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til den smukke jungle.

Dag 4: I dag har vi fokus på detox. Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af fælles morgenmad. Brug dagen i de eksotiske omgivelser, som du har lyst – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse i den spirituelle by Ubud. Der er gratis shuttlebus til og fra Ubud flere gange dagligt. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 5: I dag er der ingen morgenyoga. Du har mulighed for at tage på udflugt med resten af gruppen, hvor du vil opleve Balis guddommelige rismarker. Vandreturen er i selskab en lokal guide. Turen skal bookes inden afrejse (350,- kroner). Vi mødes til yin yoga kl. 17:30 og runder dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 6: I dag har vi fokus på kærlighed. Vi vågner med hjerteåbnende yin yang yoga kl. 07:30. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Slap af med en bog ved poolen, eller tag på opdagelse i den spirituelle by Ubud. Vi mødes igen til yin yoga kl. 17:30 efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7: I dag har vi fokus på åndedrættet: Vi vågner til styrkende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert morgenmåltid med udsigt til junglen. Herefter har du hele dagen til at udforske Bali. Om aftenen er der yin yoga kl. 17:30 efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8: I dag er der ingen morgenyoga. Hvis du er klar til at stå tidligt op, har du mulighed for at komme på en helt unik trekkingtur på ad vulkanen Mount Batur. Vi kører fra hotellet klokken 02:30 om natten og trekker derefter 1,7 km op ad Mount Batur. Vi når toppen af vulkanen inden solopgang, så du kan beundre Bali, der bliver lyst op af morgensolens røde farver, fra toppen. Efter vi har set solopgangen, går vi igen ned ad vulkanen, mens solen står op, og vender tilbage til hotellet. Turen skal bookes inden afrejse (480,- kroner). Vi mødes igen kl. 17:30 til yin yoga efterfulgt af en fælles middag.

Dag 9: Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07.30 med rolig morgenyoga i yogashalaen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste yin yoga og afsluttende rundkreds med sharings. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 10: I dag er det din sidste dag på Bali, hvor du kan sove længe. Vi mødes til morgenmad kl. 09:00 og checker ud af værelserne kl. 12.00. Turen går mod Bali Lufthavn (DPS) kl. 15:00, hvor vi siger farvel og på gensyn. Du flyver fra Bali Lufthavn kl. 19:00 og lander i Doha Lufthavn kl. 23:59.

Dag 11: Du flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 06:20 om morgenen. Namasté!

OBS: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

KOM PÅ VENTELISTE →

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk aftensmad), eftermiddagste, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter), filteret vand samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring, tilvalgsture, sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Hvad koster tilvalgsturene?

Tilvalgsturene er særligt udvalgt af Cathrine Yoga Travel. Den fantastiske vulkantur koster DKK 480. Trekkingtur i rismarker og tempel koster DKK 350.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende yin yang yoga, udrensende yin yoga, meditationer og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt værelse.

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 4.000,-

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på travel@cathrineyoga.dk eller +45 53268502.

KOM PÅ VENTELISTE →

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi 

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn." 

Janni Junker Rasmussen

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

Christina Cecilia Holfort

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

“Det har været en helt fantastisk oplevelse!”

Stine Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat."

“Dette Yoga Retreat har været den største gave til mig selv.”

Thea Thunbo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak."

“En fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig”

Duygu Arikan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"I forbindelse med min kommende 30 års fødselsdag søgte jeg efter den perfekte rejse, som jeg ville give mig selv i gave. Jeg faldt tilfældigvis over Cathrines yoga retreats forskellige steder i verden, og da jeg læste om opholdet på Bali, vidste jeg, at dette ville være den helt rigtige rejse for mig. Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig – jeg var ikke sikker på, om yin yoga ville være noget for mig, men Cathrines yogatimer var rigtig gode for både krop og sind. I flotte, rolige omgivelser føltes det helt rigtigt og naturligt at bruge tid på yogaen hver morgen og aften. Jeg savner det allerede, og jeg kunne bestemt godt finde på at booke endnu et yoga retreat i fremtiden."

“For mig har det været en velværdstur”

Sally Radaa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Det har været en fantastisk yoga retreat på Bali i maj 2019, hvor intet manglede. For mig det har været en velværdstur hvor jeg skulle sætte ekstra fokus på mig selv og dermed ekstra selvkærligheden. Det var alle pengene værd."

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS

Gør ligesom 26.000+ andre! Følg @Cathrineyoga på Instagram og få inspiration til et selvkærligt liv.