Coronameddelelse: Du kan TRYGT booke din yogarejse med os! Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og du vil altid få mulighed for at få flyttet eller refunderet din rejse i situationer, hvor rejsen måtte blive aflyst. Vi passer godt på DIG ❤

Yoga & Wellness Retreats
Den ultimative yogarejse på Bali

Jungleudsigt, selvforkælelse og indre ro

Bali-11.png

Yoga & Wellness Retreats på Bali  

 • 30.-09. feb. 2020: DKK 21.995 (Udsolgt)
 • 08.-18. feb. 2020: DKK 21.995 (Udsolgt)
 • 01.-11. nov. 2020: DKK 19.245*

*SPAR 750,- ved booking inden d. 1. maj 2020

SPAR 500,- ved dobbeltbooking (2 pers.)

Inkl. fly, transfer, ophold, 2 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter

Den ultimative selvforkælelse for krop og sind! Vi starter og slutter dagene i den smukke yogasal med styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditationer og mindfulness til lyden af eksotiske junglelyde.

Vores uddannede rejseteam glæder sig til at tage imod dig på dit livs yogaeventyr på eksotiske Bali!

På luksuriøse Jannata Spa & Resort kan du stå op til solopgang med jungleudsigt, nyde sunde gourmetmåltider, tage på udflugt til den spirituelle by Ubud efterfulgt af genopladning ved poolen, spaen eller yogasalen lavet af bambus!

Namasté,

Tommy (CEO) - Direktør og medstifter af Cathrine Yoga® Travel

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness samt nærende måltider, natur og velvære. Konceptet er udviklet af Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers

Vores Yoga Retreats består af en dansk rejseleder på destinationen samt en dansk Yin Yang Yogalærer med speciale i meditation og mindfulness, som er uddannet ved Cathrine Yoga Academy.

 • Styrk åndedrættet og immunforsvaret
 • Styrk dit selvværd
 • Balancér nervesystemet
 • Smidiggør bindevæv og muskler (Yin)
 • Styrk muskler, sener og led (Yin Yang)
  • Bliv klogere på kinesisk og indisk medicin
  • Balancér meridianbaner og chakraer
  • Giv slip på smerter, spændinger og stress
  • Få mere selvkærlighed og indre ro
  • A-L-L-E kan deltage!

Balsam for krop og sind

Ultimativ selvforkælelse

Jannata Spa & Resort ligger tæt på den spirituelle by Ubud midt i junglelandskab. Siden 2017 har vi afholdt fantastiske Yoga Retreats på dette unikke hotel med et hav af tilfredse yogagæster. Værelserne er eksklusive, maden er i særklasse, yogasalen ligger midt i junglen i rolige omgivelser, og spaen er noget for sig selv! Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala
 • Infinitypool med liggestole
 • Filtreret vand
 • Frodig have med palmetræer og farverige blomster
 • Fælles spiseområder og hyggekroge
 • Gratis shuttlebil til og fra Ubud
 • Mulighed for massage (tilkøbes)
 • Mulighed for trekkingture i rismarkerne (tilkøbes)
BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat på Bali - Booking, værelser og priser

 • 30.-09. feb. 2020: DKK 21.995 (Udsolgt)
 • 08.-18. feb. 2020: DKK 21.995 (Udsolgt)
 • 01.-11. nov. 2020: DKK 19.245*

*SPAR 750,- ved booking inden d. 1. maj 2020

SPAR 500,- ved dobbeltbooking (2 pers.)

Inkl. fly, transfer, 8 nætter i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og middag), eftermiddagste og kage, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter. Prisen er per person. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 5.000,-


Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat på Bali - Program og beskrivelse af rejsen

Dag 1: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn. Du flyver med Qatar Airways til Doha, hvor vi mellemlander og derefter flyver mod Bali. Flyet afgår kl. 08:25 og lander på Bali næste morgen kl. 08:05.

Dag 2: I dag skal du nyde din første dag på Bali. Efter du er ankommet til lufthavnen på Bali, bliver du transporteret til Jannata Resort & Spa, hvor du skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og nyder det første lokale måltid, som hotellets dygtige kokke har forberedt til os. Nyd de eksotiske omgivelser ved hotellets pool, inden vi slutter dagen af med et lækkert aftenmåltid.

Dag 3: I dag starter din yogarejse for alvor, og vi har fokus på GROUNDING. Dagen starter kl. 7:30 med dejlig Yin Yang Yoga i yogashalaen efterfulgt af et skønt morgenmåltid. Nyd hotellets lækre faciliteter, eller forkæl dig selv med en massage eller spabehandling. Vi mødes til groundende Yin Yoga kl. 17:30, hvor du vil mærke en følelse af indre ro og velvære. Vi runder dagen af med et lækkert måltid med udsigt til den smukke jungle.

Dag 4: I dag har vi fokus på DETOX. Vi står op til udrensende Yin Yang Yoga kl. 7:30 efterfulgt af en fælles morgenmad. Brug dagen i de eksotiske omgivelser, som du har lyst – enten ved hotellets lækre pool eller på opdagelse i den spirituelle by Ubud. Der er gratis shuttlebus til og fra Ubud flere gange dagligt. Vi mødes til Detox Yin Yoga kl. 17:30, inden vi afslutter dagen med en lækker middag.

Dag 5: I dag har vi fokus på DE-STRESS. I dag er der ingen morgenyoga. Hvis du har lyst til at opleve Balis ikoniske rismarker, har du mulighed for at tage på en udflugt til Balis unikke og smukke natur på en vandretur i rismarkerne med lokal guide. Turen skal bookes inden afrejse. Vi mødes alle til De-stress Yin Yoga kl. 17:30 og slutter dagen af med endnu et lækkert, vegetarisk måltid.

Dag 6: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi vågner til hjerteåbnende Yin Yang Yoga kl. 7:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du nyde resten af dagen, som du har lyst. Slap af med en bog ved poolen, eller tag på opdagelse i Ubud. Vi mødes igen til hjerteåbnende Yin Yoga efterfulgt af en lækker middag i den lune aftenbrise.

Dag 7: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Vi vågner til styrkende Yin Yang Yoga kl. 7:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Vi mødes til et lækkert morgenmåltid med udsigt til den dybe jungle. Om aftenen er der Detox Yin Yoga kl. 17:30 efterfulgt af fælles aftensmad.

Dag 8: I dag har vi fokus på TWIST. I dag er der ingen morgenyoga. Hvis du er klar til at stå tidligt op, har du mulighed for at komme på en helt unik trekkingtur på ad vulkanen Mount Batur. Vi kører fra hotellet klokken 02:30 om natten og trekker derefter 1,7 km op ad Mount Batur. Vi når toppen af vulkanen inden solopgang, så du kan beundre Bali, der bliver lyst op af morgensolens røde farver, fra toppen. Efter vi har beundret den smukke udsigt, går vi igen ned ad vulkanen, mens solen står op, og vender tilbage til hotellet. Turen skal bookes inden afrejse. Vi mødes alle igen kl. 17:30 til Twistende Yin Yoga efterfulgt af en fælles middag.

Dag 9: I dag har vi fokus på CHAKRAER. Din yogalærer byder dig velkommen med Chakra Yin Yang Yoga i yogashalaen, og bagefter mødes vi til et lækkert morgenmåltid. Nyd din sidste dag, og slap af i hotellets luksuriøse omgivelser, inden vi mødes til turens sidste Chakra Yin Yoga med afsluttende rundkreds med sharings. Vi spiser den sidste middag sammen og skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 10: I dag er det din sidste dag på Bali, hvor du kan sove længe. Vi mødes til morgenmad kl. 9:00 og checker ud af værelserne kl. 12. Turen går mod Bali Lufthavn (DPS) kl. 15:00, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn. Vi flyver fra Bali Lufthavn kl. 19:00 og lander i Doha Lufthavn kl. 23:59.

Dag 11: Vi flyver fra Doha Lufthavn og lander i Københavns Lufthavn kl. 06:20 om morgenen.

OBS: Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 8 overnatninger i delt dobbeltværelse, 2 daglige måltider (morgenmad og 3-retters vegetarisk middag), eftermiddagste og kage, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter), filteret vand samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring, tilvalgsture, sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Hvad koster tilvalgsturene?

Tilvalgsturene er særligt udvalgt af Cathrine Yoga Travel. Den fantastiske vulkantur koster DKK 480. Trekkingtur i rismarker og tempel koster DKK 350.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke.

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt værelse.

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 5.000,-

Kan jeg ændre flyrejsen?

Yogarejsen kan købes uden flybillet og transfer. Det er dog vigtigt, at du ankommer i samme tidsrum som de øvrige gæster. 

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Vores uddannede rejseteam

Vores Yoga Retreats består af en dansk rejseleder på destinationen samt en dansk Yin Yang Yogalærer med speciale i meditation og mindfulness, som er uddannet ved Cathrine Yoga Academy.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på travel@cathrineyoga.dk

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Ole Storgaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

“Jeg skal uden tvivl afsted igen – og gerne hurtigst muligt!”

Søs Anja Larsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"For akkurat 2 uger siden kom jeg hjem fra skønne skønne Bali efter 12 dage i helt fantastisk selskab med Cathrine og nye dejlige bekendtskaber. Cathrine guidede mig (os) igennem 2 timers daglig yin yoga, der siden min hjemkomst har været svært at undvære. Cathrine har givet mig rummet for at kunne falde helt pladask for denne yoga form og ikke mindst hvordan den virker bedst for mig. Dette er en evne hun besidder i stor stil. Hendes blide og utrolig behagelig stemme, der gennem yogatimerne, guider en til at slippe hverdagen omkring en og finde plads til at være tilstede i øjeblikket. For en über rastløs person som jeg, er det noget af en succes når jeg Cathrines rolige og behagelige stemme, kan guide mig til mental ro og total afslappethed, via brugen af vejrtrækning og yin yoga langs floden ved vores yoga spot på hotellet. Jeg er SÅ MEGT FAN!! Det har været en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse at være på Bali. Jeg tog afsted med en kollega og forventede ikke det store sociale med de resterende Yoga deltagende. Dette blev dog helt modsat. Heldigvis blev min yoga rejse beriget med en masse skønne mennesker, masser af grin ved poolen, udflugter med dejlige mennesker og nye skønne venskaber. Jeg har ikke været på en af Cathrines Yoga Retreats for sidste gang. Jeg skal uden tvivl afsted igen, og gerne hurtigst muligt. Jeg kan kun anbefale andre at tage afsted. Imellemtiden glæder jeg mig til Yoga gensyn med mit hold fra Bali og får altid et lille smil på læben, når en af mine nye bekendskabet dukker op i min hverdag."

“Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed”

Christina Cecilia Holfort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

“Det har været en helt fantastisk oplevelse!”

Stine Nielsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"For en uges tid siden kom jeg hjem fra Cathrines yoga retreat på Bali. Det har været en helt fantastisk oplevelse! Cathrine er meget professionel i sin tilgang til yin yoga. Som gruppe er vi blevet guidet på mest nænsomme vis igennem yin yogaens univers. Samtidig har Cathrine formået at få en hel gruppe, som ikke på forhånd kendte hinanden, til at åbne op og vise en mere sårbar side frem. Cathrine har efterfølgende beskrevet Bali 2019 gruppen som værende den mest grinende og grædende gruppe – det giver det helt perfekte billede af gruppen! Bali er desuden et virkelig fantastisk sted – jeg elsker alt, hvad Bali har at byde på! Jeg kan varmt anbefale Cathrines yoga retreat."

“Dette Yoga Retreat har været den største gave til mig selv.”

Thea Thunbo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Nu er det næsten en uge siden jeg er hjemvendt fra Cathrines yoga retreat på Bali og jeg har stadig den mest fantastiske følelse i kroppen. Dette yoga retreat har været den største gave til mig selv og jeg kunne slet ikke drømme om hvor meget jeg har fået ud af det. Som det første, er Bali en drømme destination og dertil er Cathrine den mest fantastiske lærer og guide i yogaen som vi fik lov at nyde to gange om dagen. Cathrine formår at være meget mere end vores yoga lære. Hun har en evne til at skabe den fineste dynamik i en gruppe af mennesker der ikke kender hinanden og får en til at åbne op for ting man ikke vidste der lå der. Jeg er hjemvendt med en kærlighed for Yin Yoga, en helt anden bevidsthed om min krop og sind og venskaber for livet. Tak til dig Cathrine – jeg kan ikke andet end at anbefale alle om at tage denne tid ud til retreat med dig. Tak."

“En fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig”

Duygu Arikan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"I forbindelse med min kommende 30 års fødselsdag søgte jeg efter den perfekte rejse, som jeg ville give mig selv i gave. Jeg faldt tilfældigvis over Cathrines yoga retreats forskellige steder i verden, og da jeg læste om opholdet på Bali, vidste jeg, at dette ville være den helt rigtige rejse for mig. Jeg er netop hjemvendt fra en fantastisk tur, hvor en helt ny verden inden for yogaen åbnede sig for mig – jeg var ikke sikker på, om yin yoga ville være noget for mig, men Cathrines yogatimer var rigtig gode for både krop og sind. I flotte, rolige omgivelser føltes det helt rigtigt og naturligt at bruge tid på yogaen hver morgen og aften. Jeg savner det allerede, og jeg kunne bestemt godt finde på at booke endnu et yoga retreat i fremtiden."

“For mig har det været en velværdstur”

Sally Radaa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Det har været en fantastisk yoga retreat på Bali i maj 2019, hvor intet manglede. For mig det har været en velværdstur hvor jeg skulle sætte ekstra fokus på mig selv og dermed ekstra selvkærligheden. Det var alle pengene værd."

“Hun lærte mig at kunne holde ud at være inde i mig selv”

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af mine Yoga Retreats på Bali!

Gør som 23.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR-nr. 40873546

travel@cathrineyoga.dk

SKRIV TIL OS