Yoga Retreat i Spanien 2020 - CATHRINE YOGA TRAVEL

Detox, velvære og indre ro

Coronameddelelse: Du kan trygt booke din yogarejse hos os! Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og du vil altid få mulighed for at få flyttet eller refunderet din rejse i situationer, hvor rejsen måtte blive aflyst. Vi passer godt på dig!

Cathrine Yoga Travel ApS

Yoga Retreats i Spanien

 • 17.-24. okt. 2020: DKK 14.299* (Cathrine) - Udsolgt
 • 10.-17. apr. 2021: DKK 14.299 (Cathrine)

*Gratis enkeltmandsværelse til alle!

SPAR 500,- ved dobbeltbooking

Inkl. fly, transfer, ophold, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandspool, filtreret vand, te og frugt

Tag på et Yoga Retreat for krop og sind. Det bliver otte uforglemmelige dage med et miks af styrkende yin yang yoga, udrensende yin yoga, mindfulness, meditationer, spanske delikatesser, natur samt velvære.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga TRAVEL

BOOK DRØMMEREJSEN →

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Den ultimative selvforkælelse for sjælen ...

 • Styrk åndedrættet og immunforsvaret
 • Styrk dit selvværd
 • Balancér nervesystemet
 • Smidiggør bindevæv og muskler (yin)
 • Styrk muskler, sener og led (yin yang)
  • Balancér meridianbaner og chakraer
  • Giv slip på smerter, spændinger og stress
  • Få mere selvkærlighed og indre ro
  • Vær med på dit niveau - Alle kan deltage!

Balsam for krop, sind & sjæl 

Santillan Retreat Center - Ro og velvære med havudsigt

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturlige omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Santillan er bygget ind i en bjergside og har panoramaudsigt til havet. Du kan komme helt ned i gear og give slip på hverdagen. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur alene eller med andre fra gruppen. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala med yogamåtter, yogablokke, puder og tæpper
 • Saltsvandpool med liggestole
 • Fri adgang til filteret vand, te og kaffe
 • Have med hyggekroge
 • Fælles spiseområder og stuer
 • Tennisbane
 • Mulighed for massage (50 EURO)

Booking - værelser og priser

 • 17.-24. okt. 2020: DKK 14.299* (Cathrine) - Udsolgt
 • 10.-17. apr. 2021: DKK 14.299 (Cathrine)

*Gratis enkeltmandsværelse til alle!

SPAR 500,- ved dobbeltbooking

Inkl. fly, transfer, 7 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandpool, vand, te og kaffe. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000,- (GRATIS enkeltmandsværelse i 2020).


Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

BOOK YOGAREJSEN →

Yoga Retreats i Spanien med Cathrine Koefoed

- Din yogalærer og beskrivelse af rejsen


Cathrine Koefoed er yogalærer og indehaver af Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Hun er uddannet inden for yin, yang, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra Copenhagen Business School. Sammen med hendes partner, Tommy, er hun medejer af Cathrine Yoga TRAVEL og kendt for anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien, Sverige, Samsø & Møn. Hun er desuden indehaver af Cathrine Yoga ONLINE - en selvkærlig medlemsside med online yogaklasser, meditationer og mindfulness.

"Min mission er at skabe ro i sindet og livsglæde. Vores yogarejser er UNIKKE - den ultimative selvforkælelse for sjælen."

Beskrivelse af rejsen

 • 17.-24. okt. 2020
 • 10.-17. apr. 2021

Dag 1 - Lørdag: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH). Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP) kl. 15:30. Du bliver transporteret til Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og spiser vores første spanske måltid lavet af vores dygtige kokke. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til yin yang yoga næste morgen. 

Dag 2 - Søndag: I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på GROUNDING. Cathrine byder dig velkommen kl. 07:30 med yin yang yoga i den smukke yogasal. Yin yang yoga er en fantastisk kombination af udrensende yin yoga (bindevæv), styrkende Yang Yoga (muskler), meditation og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til Groundende Yin Yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med et spansk måltid.

Dag 3 - Mandag: I dag har vi fokus på FLOW. Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende yin yang yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Vi spiser frokost kl. 14:00, og kl. 17:00 mødes vi til myofascial release yin yoga, hvor du vil mærke en følelse af flow og indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke Middelhav.

Dag 4 - Tirsdag: I dag har vi fokus på DETOX. Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser på egen hånd, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:00 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - Onsdag: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Vi vågner til afstressende yin yang yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til de-stress yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - Torsdag: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi starter dagen med hjerteåbnende yin yang yoga kl. 07:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du har lyst – du kan nyde resortets luksuriøse faciliteter og en lækker frokost. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga efterfulgt af en lækker, vegetarisk middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - Fredag: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Det er sidste dag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til yin yang yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i smukke omgivelser, mødes vi igen til pranayama yin yoga kl. 17 efterfulgt af en afsluttende rundkreds med sharings. Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid, hvor vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 8 - Lørdag: Det er sidste dag med din fantastiske yogarejse. Turen går mod Malaga lufthavn, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn og flyver mod Københavns Lufthavn kl. 10:40.

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse eller enkeltmandsværelse (uden tillæg i oktober 2020), 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring (EU), sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse for Spanien i april 2021). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i dit eget enkeltmandsværelse (oktober 2020) eller et delt dobbeltværelse med enkeltmandssenge (april 2021).

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000,- (Særtilbud: Gratis enkeltmandsværelse uden tillæg for Spanien i oktober 2020).

Kan jeg ændre flyrejsen?

Ja - Det er muligt at ændre flyrejsen. Yogarejsen kan også købes uden flybillet og transfer.

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på travel@cathrineyoga.dk

BOOK YOGAREJSEN →

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation”, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Sissel Hammershøi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg drømmer mig tilbage til den mest fantastiske Yoga rejse med Cathrine og de 16 andre skønne yogier på Sri Lanka. Hvis du skal give dig selv den bedste gave, så vil jeg klart anbefale en af Cathrines yoga rejser. Det var 10 dage med fantastisk Yin og Yang yoga – for både krop og sjæl. Jeg formåede at komme helt ned i tempo og finde ro og balance på vejen. Jeg er blevet afhængig af yoga efter rejsen - særligt Yin yoga har fået en ny plads i mit liv.
Cathrines undervisning er nærværende og kærlig, og hun formår at skabe den skønneste stemning. Sri Lanka som rejsedestination var også helt fantastisk med den mest frodige natur og vilde dyreliv – som gav et lydmæssigt baggrundstæppe ud over det sædvanlige. Tak for denne gang og på gensyn."

Lone Flak Andersen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har i januar været på yogaretreat på Sri Lanka med Cathrineyoga og jeg har stadig svært ved at få armene ned igen. Det var den skønneste oplevelse og jeg fortæller glad og gerne om det til alle og enhver ❤️ Vi lavede yoga 2 gange dagligt i lækker yogasal med masser af dyrelyde udenfor. Cathrines yogaundervisning er i topklasse, rolig og nærværende og der er plads til alle uanset skavanker. Hun er god til at komme med forslag til andre måder at lave et stræk på, hvis man ikke lige kan gøre det som vist. Der var hver dag små opgaver med at skrive i sin tranformationsdagbog. En god måde at reflektere på. Jeg fik mod på at gå i gang med yoga igen efter en pause og har nu yogamåtten liggende på stuegulvet, hvor den benyttes hver morgen. Sidst men ikke mindst skal samværet med 16 dejlige medkursister ikke glemmes. Alt i alt en fuldstændig fantastisk tur. Tak for det."

Janni Junker Rasmussen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏☀️ Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

“Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed”

Christina Cecilia Holfort ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

 "Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør som 25.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga 

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS