Yoga Retreat i Spanien - CATHRINE YOGA TRAVEL

TRYGHEDSGARANTI: Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og vi følger rejsevejledningerne. Du vil altid få mulighed for at få refunderet din rejse i situationer, hvor pakkenrejsen måtte blive aflyst (orange eller rød). Du kan trygt booke din yogarejse hos os!

Cathrine-Yoga-Sunde-opskrifter-114-scaled_840x1049_da39a3ee5e6b4b0d3255bfef95601890afd80709

Din investering: DKK 14.995,-

 • 02.-09. apr. 2022 (Venteliste)
 • 08.-15. okt. 2022 (Kommer)

Skriv dig op til april 2022 >>

Tag på et Yoga Retreat for krop og sind. Det bliver otte uforglemmelige dage med et miks af styrkende og groundende yoga, mindfulness meditationer, spanske delikatesser, natur samt velvære.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga Travel

Drømmer du om at tage på en uforglemmelig yogarejse?

Den ultimative selvforkælelse for sjælen ...

Yoga Retreat Spanien -21

Booking og priser

Din investering: DKK 14.995,- 

 • 02.-09. april 2022 (Skriv dig op)
  • Afrejse kl. 06:00 (CPH-AGP)
  • Hjemrejse kl. 20:10 (AGP-CPH)
 • 08.-15. okt. 2022 (Kommer)

Inkl. fly, transfer, 7 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandpool, vand, te og kaffe. 

Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 2.000,-

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,-

Skriv dig op til april 2022

Ro og velvære

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturlige omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Santillan er bygget ind i en bjergside og har udsigt til havet. Du kan komme helt ned i gear og give slip på hverdagen.

Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur alene eller med andre fra gruppen. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yogasal med yogamåtter og yogaudstyr
 • Saltsvandpool med liggestole
 • Have med hyggekroge
 • Fælles spiseområder og stuer
 • Mulighed for massage
Skriv dig op til april 2022

Beskrivelse af rejsen:

Dag 1 - Lørdag: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH). Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP) kl. 06:00. Du bliver transporteret til Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og spiser vores første spanske frokost. Resten af dagen kan du nyde ved pool, inden vi slutter med en fælles middag. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til yoga næste morgen. 

Dag 2 - Søndag: I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på GROUNDING. Cathrine byder dig velkommen kl. 07:30 med yin yang yoga i den smukke yogasal. Yin yang yoga er en fantastisk kombination af udrensende yin yoga (bindevæv), styrkende yang yoga (muskler) og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til groundende yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med et spansk måltid.

Dag 3 - Mandag: I dag har vi fokus på FLOW. Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende yin yang yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Vi spiser frokost kl. 14:00, og kl. 17:00 mødes vi til myofascial release yin yoga, hvor du vil mærke en følelse af flow og indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke Middelhav.

Dag 4 - Tirsdag: I dag har vi fokus på DETOX. Vi starter dagen med udrensende yin yang yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser på egen hånd, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til detox yin yoga kl. 17:00 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - Onsdag: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Vi vågner til afstressende yin yang yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til de-stress yin yoga kl. 17:00. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - Torsdag: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi starter dagen med hjerteåbnende yin yang yoga kl. 07:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du har lyst – du kan nyde resortets luksuriøse faciliteter og en lækker frokost. Vi mødes igen til hjerteåbnende yin yoga efterfulgt af en lækker, vegetarisk middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - Fredag: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Det er sidste yogadag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til yin yang yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i smukke omgivelser, mødes vi igen til pranayama yin yoga kl. 17 efterfulgt af en afsluttende rundkreds med sharings. Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid, hvor vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 8 - Lørdag: Turen går mod Malaga lufthavn efter frokost, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn og flyver mod Københavns Lufthavn kl. 20:10.

Få svar på alle dine spørgsmål:

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse eller enkeltmandsværelse (+ DKK 2.000), 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter. 

Hvad er ikke inkluderet?

Prisen er ekskl. rejseforsikring, sodavand, øl, vin, drikkepenge, flymad, udflugter samt yoga på afrejse- og hjemrejsedagene. 

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 3.000,- per person. Restbeløbet deles op i to og trækkes d. 01-11-21 og d. 01-01-22.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består styrkende yin yang yoga (morgen), groundende yin yoga (aften) og meditationer for alle. 

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af sund kost, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kan vælge et enkeltmandsværelse - eller et delt dobbeltværelse, hvor vi sætter jer sammen efter køn.

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os på travel@cathrineyoga.dk eller +45 53268502.

Skriv dig op til april 2022

Din personlige yogalærer - på denne yogarejse:

Mit navn er Cathrine Koefoed – og jeg er din yogalærer. Min mission er, at det skal føles godt at være dig. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde ro i sindet, selvaccept og kernestyrke.  

Jeg er kvinden bag Cathrineyoga.dk - Danmarks største yogaunivers, som inspirerer over 100.000 månedlige læsere. Jeg er uddannet inden for yin, yang, gravid, hatha & vinyasa yoga (siden 2013) samt mindfulness- og meditationslærer og er uddannet HA(psyk.) fra CBS.

Jeg har skabt Cathrine Yoga Online – en selvkærlig medlemsklub med et evigt voksende yogabibliotek bestående af yogavideoer. meditationer. Sammen med min partner, Tommy, er jeg medejer af rejsebureauet, Cathrine Yoga Travel – et personligt rejsebureau, der arrangerer anmelderroste yogarejser til Bali, Zanzibar, Sri Lanka, Spanien og Danmark.

Jeg glæder mig til at "møde" dig på yogamåtten!

Kærlig hilsen,

Cathrine

Over 100 5-stjernede anmeldelser

Lyt til de første 10 minutter af denne DR-podcast fra Kejser “Send hjernen på sommerferie med meditation, hvor Ole Storgaard fortæller om sine transformerende oplevelser på et af vores Yoga Retreats på Bali!

Janni Junker Rasmussen:

"Jeg har 3 gange været med Cathrine på yoga retreats - Bali, Zanzibar og senest Møn - og det er bestemt ikke sidste gang. Cathrine er en utrolig dygtig og kompetent yogalærer der hjertevarmt og roligt guider dig igennem yogaen - både yang yoga, yin yoga og yoga nidra - og efter et par dage i selskab med Cathrine og hendes yoga kan man mærke hvordan kroppen og sindet er mere i ro og balance. Tusind tak for nogle skønne ture 🙏 Jeg kan varmt anbefale alle at tage med Cathrine på en yogarejse."

Ole Storgaard:

“Er netop hjemkommet fra et fantastisk Yoga-retreat på Bali, hvor jeg for første, men bestemt ikke sidste gang, stiftede bekendtskab med Cathrine. Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år – Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak.“

Christina Cecilia Holfort:

"Jeg er netop hjemvendt fra vidunderlige Bali. Jeg er fyldt med begejstring og taknemmelighed over at have været en del af det skønneste yogaretreat. Et yogaretreat der åbnede hjerter og et yogaretreat med den dejligste yoga og dejligste yogalærer. Jeg er dybt taknemmelig for al den gode energi, som jeg oplevede på Bali og også har fået med hjem efter yoga med nærværende og søde Cathrine. Jeg har nydt at lave yoga med Cathrine som yogalærer. Hendes stemme er SÅ beroligende og utrolig rar at lytte til. Jeg har nydt at opleve Balis kultur + natur og nydt at møde en masse fantastiske og skønne mennesker. Jeg har fundet glæden ved at lave yinyoga takket være Cathrine. Det giver den dejligste ro, og denne ro og yoga er taget med hjem. Cathrines retreats kan varmt anbefales! Det har været over al forventning, og jeg er mere end klar til at tage afsted igen. Af hjertet TAK for nogle helt vildt givende dage – på alle niveauer. Det har været helt igennem fantastisk."

 "Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR: 40873546

E-mail: travel@cathrineyoga.dk

Telefon: + 45 53268502 (Man.-fre. kl. 9-15)

SKRIV TIL OS

Gør ligesom 28.000+ andre! Følg @Cathrineyoga på Instagram og få inspiration til et selvkærligt liv.