Coronameddelelse: Du kan TRYGT booke din yogarejse med os! Vi er medlem af Rejsegarantifonden, og du vil altid få mulighed for at få flyttet eller refunderet din rejse i situationer, hvor rejsen måtte blive aflyst. Vi passer godt på DIG ❤

Yoga & Wellness Retreats 2020
Solrige Spanien

Detox, velvære og indre ro

Cathrine Yoga Travel ApS

Yoga & Wellness Retreats i Spanien

17.-24. oktober 2020

DKK 14.299,-

*SPAR 500,- ved dobbeltbooking (2 pers.)*

Inkl. fly, transfer, ophold, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandspool, filtreret vand, te og frugt

Tag på et Detox Yoga Retreat for krop og sind. Det bliver otte uforglemmelige dage med et miks af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, mindfulness, meditation, spanske delikatesser, natur samt velvære.

Nyd roen på unikke Santillan Retreat Center, som ligger i rolige og naturlige omgivelser blot 30 minutter fra Malaga.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga® Travel

Indre ro og styrke

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness samt nærende måltider, natur og velvære. Konceptet er udviklet af Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers

 • Styrk åndedrættet og immunforsvaret
 • Styrk dit selvværd
 • Balancér nervesystemet
 • Smidiggør bindevæv og muskler (Yin)
 • Styrk muskler, sener og led (Yin Yang)
  • Bliv klogere på kinesisk og indisk medicin
  • Balancér meridianbaner og chakraer
  • Giv slip på smerter, spændinger og stress
  • Få mere selvkærlighed og indre ro
  • A-L-L-E kan deltage!

Balsam for krop og sind

Ultimativ selvforkælelse

Santillan Retreat Center ligger i rolige og naturlige omgivelser blot 30 minutter fra Malaga. Santillan er bygget ind i en bjergside og har panoramaudsigt til havet. Du kan komme helt ned i gear og give slip på hverdagen. Nyd din yogarejse ved saltvandspoolen med en god bog, få en afstressende massage, eller tag på en strand- eller bytur med andre fra gruppen. Du har fri adgang til alle faciliteterne:

 • Yoga Shala med yogamåtter, yogablokke, puder og tæpper
 • Saltsvandpools med liggestole
 • Fri adgang til filteret vand, te og kaffe
 • Have med hyggekroge
 • Fælles spiseområder og stuer
 • Tennisbane
 • Mulighed for massage (50 EURO)
BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat i Spanien - Booking, værelser og priser

17.-24. oktober 2020

DKK 14.299,- pr. person

*SPAR DKK 500 ved dobbeltbooking (2 pers.)*

Inkl. fly, transfer, 7 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser samt fri adgang til alle faciliteter – fællesområder, saltvandpool, vand, te og kaffe. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 3.500,-


Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat i Spanien - Program og beskrivelse af rejsen

Dag 1 - Lørdag: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH). Du flyver afsted til Malaga Lufthavn (AGP) i Malaga. Du bliver transporteret til Santillan, hvor vi skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og spiser vores første spanske måltid lavet af vores dygtige kokke. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilet til Yin Yang Yoga næste morgen. 

Dag 2 - Søndag: I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på GROUNDING. Din Yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 med Yin Yang Yoga i den smukke sal. Yin Yang Yoga er en fantastisk kombination af udrensende Yin Yoga (bindevæv), styrkende Yang Yoga (muskler), meditation og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til Groundende Yin Yoga kl. 17. Dagen rundes af med et spansk måltid.

Dag 3 - Mandag: I dag har vi fokus på FLOW. Din yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 til styrkende Yin Yang Yoga efterfulgt af morgenmad og afslapning ved poolen. Vi spiser frokost kl. 14, og kl. 17 mødes vi til Myofascial Release Yin Yoga, hvor du vil mærke en følelse af flow og indre sindsro. Dagen rundes af med et spansk måltid med udsigt til det smukke middelhav.

Dag 4 - Tirsdag: I dag har vi fokus på DETOX. Vi starter dagen med udrensende Yin Yang Yoga kl. 07:30 efterfulgt af et lækkert, vegetarisk morgenmåltid. Nyd de smukke omgivelser på egen hånd, mens vores private kokke forbereder vores frokost. Vi mødes til Detox Yin Yoga kl. 17 og runder dagen af med en lækker middag.

Dag 5 - Onsdag: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Vi vågner til afstressende Yin Yang Yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog, inden vi spiser frokost kl. 14. Vi mødes igen til De-stress Yin Yoga kl. 17. Dagen rundes af med endnu et lækkert måltid med spanske specialiteter.

Dag 6 - Torsdag: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi starter dagen med hjerteåbnende Yin Yang Yoga kl. 07:30, som styrker hjertet og blodcirkulationen. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du har lyst til – Du kan nyde resortets luksuriøse faciliteter og en lækker frokost. Vi mødes igen til Hjerteåbnende Yin Yoga efterfulgt af en lækker, vegetarisk middag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - Fredag: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Det er sidste dag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til Yin Yang Yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og dit immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter du har nydt den sidste dag i smukke omgivelser, mødes vi igen til Pranayama Yin Yoga kl. 17 efterfulgt af en reflekterende afslutning. Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid, hvor vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade.

Dag 8 - Lørdag: Din fantastiske yogarejse er forbi. Turen går mod Malaga lufthavn, hvor vi krammer hinanden farvel og siger på gensyn!

Cathrine Koefoed - Cathrine Yoga

Din Yogalærer

Cathrine Koefoed står bag Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers >>, som inspirerer over 100.000 månedlige følgere med sunde opskrifter samt indsigt om yoga, meditation og mindfulness. Hun er kendt for eksotiske yogarejser til Zanzibar, Bali, Sri Lanka, Sverige og Danmark.

Cathrine er certificeret Yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin, hvor kinesisk medicin og meridianer møder indisk ayurveda og prana. Heriblandt Yin Yoga Teacher Training hos Jo Phee, som er Cathrines personlige læremester. Cathrine er desuden certificeret Meditations- og Mindfulnesslærer. Hun har undervist siden 2013 og gør altid sit ypperste for at inspirere og have mennesket i fokus, så du er i trygge hænder. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med hendes egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind, har hun en naturlig psykologisk forståelse for mennesker. Cathrine har desuden studeret Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School samt Ernæring og Sundhed på Ankerhus.

"Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed." - Cathrine

YOGAKALENDER 2020

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter) samt fri adgang til alle faciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring (EU), sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt dobbeltværelse (enkeltmandssenge).

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for blot DKK 3.500,-

Kan jeg ændre flyrejsen?

Ja - Det er muligt at ændre flyrejsen. Yogarejsen kan også købes uden flybillet og transfer.

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. 

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på travel@cathrineyoga.dk

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Over 100 5-stjernede anmeldelser

"Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene - både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer." - Anja Smed

"Jeg er vild med din måde at undervise på, du er super inspirerende, dygtig og virkelig god til at guide hele vejen igennem. Tak for at dele din passion og viden - og særlig tak for dine yoga Nidra Meditationer, de har vundet mit hjerte. Vil virkelig anbefale alle at tage på retreat hos Cathrine, det er en gave at give sig selv!" - Lea Nikander

"Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer." - Katrine Bach

"Du guider og vejleder øvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig." - Mette Tjagvad

"Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️- Lesley K Honoré 

 

"Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år - Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️" - Ole Storgaard Jensen

"Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør som 23.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR-nr. 40873546

travel@cathrineyoga.dk

SKRIV TIL OS