Yoga Retreat i Italien 2020 - CATHRINE YOGA TRAVEL
Yoga & Wellness Retreats 2020
Vidunderlige Italien - Gourmet, luksus, natur, indre ro og styrke

Cathrine Yoga Travel ApS

Yoga & Wellness Retreats i Italien 2020

13.-20. juni 2020

20.-27. juni 2020

Fra 14.225,-

Inkl. fly, transfer, ophold, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser, trekkingtur samt fri adgang til alle luksusfaciliteter – fællesområder, fitness, spa, sauna, damp, pools, vand, te og kaffe

Tag på et transformerende Yoga Retreat for krop og sind. Det bliver otte luksuriøse dage med et miks af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, mindfulness, meditation, italiensk gourmetmad, frodig natur samt velvære. Du har desuden mulighed for at tage på trekkingtur til havet samt to mountainbiketure i bjergene.

Nyd roen i vores to luksusvillaer, som ligger på en frodig bjergside i det østlige Italien. Værelserne er unikke.

Namasté,

Tommy (CEO) og Cathrine - Skaberne bag Cathrine Yoga® Travel

Indre ro og styrke

Vores anmelderroste Yoga Retreats består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness samt nærende måltider, natur og velvære. Konceptet er udviklet af Cathrine Koefoed fra Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers

 • Styrk åndedrættet og immunforsvaret
 • Styrk dit selvværd
 • Balancer nervesystemet
 • Smidiggør bindevæv og muskler (Yin)
 • Styrk muskler, sener og led (Yin Yang)
  • Bliv klogere på kinesisk og indisk medicin
  • Balancer meridianbaner og chakraer
  • Giv slip på smerter, spændinger og stress
  • Kultiver mere selvkærlighed og indre ro
  • A-L-L-E kan deltage!

Balsam for krop og sind

Ultimativ selvforkælelse

Vores to italienske luksusvillaer, Olivo & Oliveto, ligger på en frodig bjergside i det østlige Italien. Villaerne er omgivet af oliventræer og farvestrålende vinmarker. Værelserne er unikke. Vi spiser morgen- og aftensmad i Olivo samt frokost på terrassen ved Oliveto. Du har fri adgang til alle luksusfaciliteterne:

 • Fælles spiseområder, stuer og lounge
 • Yoga Shala med yogamåtter, yogablokke, puder og tæpper
 • Fitness med løbebånd, motionscykel, måtter og vægte
 • Pools med ligge- og flydestole
 • Fri adgang til filteret vand, te og kaffe
 • Spa med jacuzzi, damp og sauna
 • Frodig have med oliventæer
 • Tennisbane
BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat i Italien - Booking, værelser og priser

13.-20. juni 2020

20.-27. juni 2020

Fra 14.225,-

Inkl. fly, transfer, 7 nætter i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser, trekkingtur samt fri adgang til alle luksusfaciliteter – fællesområder, fitness, spa, damp, sauna, pools, vand, te og kaffe. Enkeltmandsværelse kan tilkøbes for 5.000,-


Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,-

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Yoga & Wellness Retreat i Italien - Program og beskrivelse af rejsen

Dag 1 - Lørdag: I dag starter din yogarejse fra Københavns Lufthavn (CPH). Du flyver med Norwegian til Fiumcino Lufthavn (FCO) i Rom. Flyet afgår kl. 10 og lander kl. 12:35. Du bliver transporteret til Villa Olivo & Oliveto, hvor du skal bo på vores vidunderlige Yoga Retreat. Når alle er ankommet, holder vi et informationsmøde og spiser vores første italienske måltid lavet af vores private kokke. Herefter kan du få en god nattesøvn, så du er veludhvilede til Yin Yang Yoga. 

Dag 2 - Søndag: I dag starter din indre yogarejse officielt! Vi har fokus på GROUNDING. Din Yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 med Yin Yang Yoga i den smukke sal. Yin Yang Yoga er en fantastisk kombination af udrensende Yin Yoga (bindevæv), styrkende Yang Yoga (muskler), meditation og mindfulness. Herefter spiser vi morgenmad efterfulgt af afslapning ved poolen samt frokost på terrassen! Vi mødes igen til Groundende Yin Yoga kl. 17. Dagen rundes af med et italiensk måltid.

Dag 3 - Mandag: I dag har vi fokus på FLOW. Din Yogalærer byder dig velkommen kl. 07:30 med Yin Yang Yoga. Efter morgenmaden har du mulighed for at tage på en heldags e-mountainbiketur i bjergene med en lokal cykelguide. Du kan også blive tilbage og nyde roen i villaen. Vi mødes til Myofascial Release Yin Yoga kl. 17, hvor du vil mærke en følelse af flow og indre sindsro. Dagen rundes af med et italiensk måltid med udsigt til det smukke Adriaterhav. Tilvalgsturen skal bookes inden afrejse (+ DKK 900,-).

Dag 4 - Tirsdag: I dag har vi fokus på DETOX. Vi vågner til Yin Yang Yoga kl. 07:30. Efter morgenmaden har du mulighed for at tage på en trekkingtur igennem vin- og olivenmarker, der leder os til havet (ca. 4 km.). Ved kysten er der rig mulighed for at nyde en ægte italiensk gelato-is og bade i havet. Vi vil gå tilbage igen, hvor der venter en italiensk frokost på terrassen. Vi mødes til Detox Yin Yoga kl. 17. Dagen rundes af med en lækker middag! Tilvalgsturen skal ikke bookes inden afrejse (GRATIS).

Dag 5 - Onsdag: I dag har vi fokus på DE-STRESS. Vi vågner til Yin Yang Yoga kl. 07:30. Niveauet bliver langsomt skruet op, og du vil mærke en forandring i krop og sind. Efter morgenmaden kan du nyde de vidunderlige omgivelser og fordybe dig i en god bog eller hygge dig i spaen, saunaen og dampbadet. Vi mødes igen til De-stress Yin Yoga kl. 17. Dagen rundes af med endnu et italiensk gourmetmåltid.

Dag 6 - Torsdag: I dag har vi fokus på KÆRLIGHED. Vi vågner til Yin Yang Yoga kl. 07:30, som styrker dit hjerte og blodcirkulation. Efter morgenmaden kan du bruge resten af dagen, som du har lyst til. Du kan nyde villaernes luksuriøse faciliteter – Pools, tennis, fitnesscenter, spa center eller få en massage. Vi mødes igen til Hjerteåbnende Yin Yoga efterfulgt af en lækker gourmetmiddag i den lune aftenbrise.

Dag 7 - Fredag: I dag har vi fokus på ÅNDEDRÆT. Det er sidste dag på din nydelsesfulde yogarejse. Vi vågner til Yin Yang Yoga kl. 07:30, som styrker dine lunger og immunforsvar. Du vil mærke en følelse af ro og styrke. Efter morgenmaden har du mulighed for at tage på endnu en cykeltur. Kan du ikke få nok af de italiensk bjerge? Tommy guider dig på en oplevelsesrig mountainbiketur i bjergene og langs kysten (OBS! Cyklerne har ikke hjælpemotor). Du kan også blive tilbage og nyde de sidste solstråler ved poolen. Vi mødes igen til Pranayama Yin Yoga kl. 17 efterfulgt af en reflekterende afslutning! Yogarejsen rundes af med et fantastisk måltid – og vi skåler i et glas vin, øl eller lemonade. Tilvalgsturen skal ikke bookes inden afrejse (+ ca. DKK 300,-)

Dag 8 - Lørdag: I dag er din sidste dag, hvor du kan sove længe. Nyd den sidste dag i de vidunderlige omgivelser og villafaciliteter. Vi mødes til morgenmad kl. 09, tjekker ud af værelserne kl. 11 og spiser frokost kl. 13. Turen går mod Fiumcino Lufthavn (FCO) kl. 15:30, hvor vi vil give kram og sige på gensyn!

Cathrine Koefoed - Cathrine Yoga

Din Yogalærer

Cathrine Koefoed står bag Cathrineyoga.dk - Danmarks største Yogaunivers >>, som inspirerer over 100.000 månedlige følgere med sunde opskrifter samt indsigt om yoga, meditation og mindfulness. Hun er kendt for eksotiske yogarejser til Zanzibar, Bali, Sri Lanka, Sverige og Danmark.

Cathrine er certificeret Yogalærer i Hatha, Vinyasa og Yin, hvor kinesisk medicin og meridianer møder indisk ayurveda og prana. Heriblandt Yin Yoga Teacher Training hos Jo Phee, som er Cathrines personlige læremester. Cathrine er desuden certificeret Meditations- og Mindfulnesslærer. Hun har undervist siden 2013 og gør altid sit ypperste for at inspirere og have mennesket i fokus, så du er i trygge hænder. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med hendes egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind, har hun en naturlig psykologisk forståelse for mennesker. Cathrine har desuden studeret Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School samt Ernæring og Sundhed på Ankerhus.

"Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed." - Cathrine

YOGAKALENDER 2020

Spørgsmål & svar

Hvad er inkluderet?

Prisen er inkl. fly, transfer, 7 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 daglige måltider, 2 daglige yogaklasser (2 x 75 minutter), trekkingtur til havet samt fri adgang til alle luksusfaciliteter.

Hvad er ikke inkluderet?

Priserne er ekskl. rejseforsikring (EU), mountainbiketure, sodavand, øl, vin samt drikkepenge.

Kan jeg betale i flere rater?

Ved booking betales et depositum på DKK 6.000,- per person (+ evt. tillæg til enkeltmandsværelse). Restbeløbet betales senest 90 dage inden afrejse.

Hvem kan deltage?

A-L-L-E kan deltage! Vores yogagæster er typisk 25-55 år. Yogaklasserne består af styrkende Yin Yang Yoga, udrensende Yin Yoga, meditation og mindfulness. Har du særlige behov, bedes du oplyse os inden booking.

Kan mænd deltage?

Ja - Yoga er både for mænd og kvinder. Yogarejsen er en god blanding af gourmet, natur, indre ro og styrke. Tommy glæder sig til at hilse på dig!

Kan jeg deltage alene?

Ja - Mange vælger at rejse "alene". Du kommer til at bo i et delt dobbeltværelse (enkeltmandssenge).

Hvad koster et enkeltmandsværelse?

Et enkeltmandsværelse kan tilkøbes for DKK 5.000,-

Kan jeg ændre flyrejsen?

Ja - Det er muligt at ændre flyrejsen. Yogarejsen kan også købes uden flybillet og transfer for DKK -1.500,-

Kan jeg spise glutenfrit?

Ja - Har du særlige allergier, bedes du oplyse os inden booking. Du kan sagtens få glutenfri pasta og pizza!

Andet?

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på travel@cathrineyoga.dk

BOOK DIN YOGAREJSE >>

Over 100 5-stjernede anmeldelser

"Jeg følte mig både inspireret, afspændt dybt ind i cellerne og i trygge hænder. Flere teknikker blev gentaget hen over dagene - både i den klassiske udgave og i forskellige variationer ~ og jeg føler virkelig, at jeg også har rigtig meget med hjem, som jeg kan tilføje til mine daglige åndedræts- og meditationsritualer." - Anja Smed

"Jeg er vild med din måde at undervise på, du er super inspirerende, dygtig og virkelig god til at guide hele vejen igennem. Tak for at dele din passion og viden - og særlig tak for dine yoga Nidra Meditationer, de har vundet mit hjerte. Vil virkelig anbefale alle at tage på retreat hos Cathrine, det er en gave at give sig selv!" - Lea Nikander

"Cathrine er en virkelig hjertevarm, kærlig og dejlig person, derudover er hun også en fantastisk yoga lærer som formår at tilpasse alle øvelserne til samtlige niveauer." - Katrine Bach

"Du guider og vejleder øvelserne, så selv en nybegynder (som jeg) kan være med. Jeg har igennem dine timer mærket den transformerende kraft yoga kan have på ens krop, men mest af alt også på ens sind. Tak for dig, du er med til at bringe balance i mig." - Mette Tjagvad

"Det har været en rejse ind i mig selv, og jeg tager så meget med derfra. Jeg har fundet en måde at skabe ro og balance i min hverdag og det er helt sikkert Cathrines fortjeneste. Tak for dig. ❤️- Lesley K Honoré 

 

"Cathrine formår at sætte nogle uhøjtidelige rammer, men med et højt fagligt niveau, med respekt for de enkelte deltageres formåen. Hendes undervisning er særdeles alsidig, og hun formår at motivere, via hendes dedikerede og smittende tilgang. Hun ramte mig lige der, hvor jeg ikke havde været i mange mange år - Jeg er dybt taknemmelig for at have lært Cathrine at kende, og jeg skylder hende en stor tak ❤️" - Ole Storgaard Jensen

"Hun har den skønneste ro og behagelige stemme. Hun er tydelig og god til at forklare de forskellige sammenhænge. Jeg vil anbefale hende til enhver der ønsker at finde roen i sig selv❤️" - Lillian Rosenkrands Bergstedt

"Cathrine er et fantastisk dejligt menneske og hun er meget dygtig til at lære fra sig. Hun har en meget rolig stemmeføring og man føler velkommen i hendes selskab. Man kan være sig selv 100% og hun er god til at fortælle og uddybe tingene. God til at dele ud af sin viden." - Mette Beyer Blom Rasmussen

"Cathrine er en af de dygtigste yogalærere jeg har mødt, hun er inspirerende og i sin undervisning deler hun gavmildt ud af sin viden og passion. Hun formår at skabe nogle trygge rammer, hvor man kan være 100% sig selv og hvor der er plads til alle. Der er ingen forventninger til at man skal være på en bestemt måde, her er der plads til at være DIG 💚" - Annette Møller

"Cathrine guidede os igennem workshoppen med hendes rolige stemme, så man bare kunne lukke øjne og lade kroppen bevæge sig ind i stillingerne." - Monica Sørensen

"Tiden fløj afsted i Cathrines selskab. Krop og sind føltes dejlig let og afslappet bagefter. Kan klart anbefale andre at prøve en yoga time, klasse, eller dag med Cathrine." - Lisbeth Skafte

"Cathrine er simpelthen så dygtig, empatisk og har verdens mest behagelige og rolige stemme. Guider en pædagogisk igennem, så det bliver den bedste oplevelse. I morgen skal jeg til endnu et event med Cathrine. Og jeg glæder mig SÅ meget. Yoga nidra vandt mit hjerte, så har simpelthen bare måtte købe den til download. Sover fantastisk efter. Så tusind tak for dig søde og dygtige Cathrine du skaber ro. Namaste." - Mette Heerwagen Abrahamsen

"Cathrine er en fantastisk lærer." - Britt Petersen

 "Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. tak for det! <3 Namasté." - Maria Stoltz Børnsen-Dumont

"Det er en sand fornøjelse at være i Cathrines hænder og guidance - Cathrine er indlevende, rummelig, nuanceret, følsom og meget groundet. Noget der smitter af når hun underviser, hun underviser med hjertet. Tak for det!  Namasté." - Josefine Tandberg Dalsgaard

"Cathrine har en særlig evne til at give ro omkring sig, og hendes yoga undervisning er noget af det bedste jeg har prøvet." - Katja Hamalainen

Læs flere fremragende anmeldelser på vores Facebookside - Cathrineyoga >>

Gør som 23.000+ andre! Følg vores eventyrlige yogarejser på Instagram @cathrineyoga >>

Cathrine Yoga Travel ApS 

Hejrevej 30, 2400 KBH NV

CVR-nr. 40873546

travel@cathrineyoga.dk

SKRIV TIL OS